Kam s dětmi, když venku prší a je škaredé počasí


Termální lázně Laa                                                           

Termální lázně Laa jsou zajímavým výletním cílem pohodové dovolené – pro jednoho, pro dva nebo pro celou rodinu. Blahodárné bazény s termální vodou do teploty 36° působivá inscenace hudby a barevného osvětlení, Svět dětí s 90 m dlouhým tobogánem, „Vitality Spa“ s velkou nabídkou masáží a kosmetických ošetření, jeden z největších a nejexkluzivnějších saunových světů v Rakousku a ještě mnohem více – to vše čeká na náročné objevovatele.

https://www.therme-laa.at

 


 

Toboga Bongo                                                   
                                                                

Zábavní park pro celou rodinu. V hale na ploše 2800 m2 se nachází spousta atrakcí, které nabízejí nezapomenutelné zážitky nejen pro vaše děti. Každá z nich představuje jiný světadíl či zemi. Za jediný den tak můžete společně uskutečnit dobrodružnou cestu kolem světa.

Na své si zde přijdou i dospělí. Kromě koutku s občerstvením je zde WiFi připojení zdarma a nebo třeba čtenářský koutek. Bez problémů tak může u nás celá rodina dohromady strávit společný čas bez stresu a přitom si i aktivně odpočinout.

                                                 

https://www.toboga.cz/

 


 

Bruno family park                                                            
                                                                

Pokud přemýšlíte, kam s dětmi v Brně, BRuNO family park je určitě tou pravou volbou. Náš nejmodernější zábavní rodinný park je vhodný pro děti každého věku. Klimatizovaná vnitřní část se rozkládá na ploše 4 000 m² a má přes 40 atrakcí. Její součástí je i oddělení „Mláďata“ - herna pro maminky s nejmenšími dětmi do čtyř let, dále pak 14 pater labyrintu, autodrom, moře s lodičkami, tobogán dlouhý 38 metrů a nebo třeba Čapí oko – nádherný výhled s prosklenou podlahou. Dětský park BRuNO má také Venkovní část. Je otevřená od jara do podzimu, rozprostírá se na ploše 3 700 m² a mimo jiné je v ní úžasný Vodní svět. 

                                                                                                             
https://www.brunofamilypark.cz/

 


 

VIDA! science centrum                                                   
                                                                

Co je to VIDA? No přece zvolání – když objevíte něco překvapivého. „Vida! To jsem nevěděl…“. Přijďte k nám a schválně počítejte, kolikrát u nás řeknete „Vida!“ Důvodů je tu dost. A na každý z nich si musíte sáhnout. Osobně vyzkoušet. Objevujte, bavte se a učte se hrou. To je VIDA!

VIDA! je zábavní vědecký park u brněnského výstaviště a je úplně pro všechny. Možná batolata si to tu úplně neužijí, ale jinak se u nás zabaví každý. A ještě se i něco dozví!

                        
https://vida.cz/          

 


 

Jump park                                                        
                                                                

Trampolínový park je nový způsob pro lidi všech věkových kategorií, jak se bavit při cvičení a přitom udělat něco pro své tělo. Trampolíny od stěny ke stěně jsou spojené a tvoří jedno velké hřiště. Tato velká skákací plocha se dá použít na různé věci, například: volné skákání, aerobik (nebo jak říkame my: AIR-obik), skupinovou zábavu či teambuilding. Jsou zde také specializované zóny pro basketbal, vybíjenou a skoky do pěny, kde si můžete procvičit akrobacii a naučit se nové triky.

                                                                                            
https://brno.jumppark.cz/

 


Jump Academy                                                   
                                                                

Kladete si často otázku “kam za rodinou zábavou a zdravým pohybem v Brně”? Jednoduchá odpověď – přijďte si k nám zaskákat! Jump Academy – zábavní centrum a jump park Brno nabízí vyžití na atrakcích pro každého. Naši hosté mohou využít více než 1000 m² plochy trampolín a atrakcí. Naším hlavním cílem, je zprostředkovat všem hostům jedinečnou zábavu a možnost radostného pohybu. V našem zábavním centru se můžete nejen vydovádět, ale také i naučit parkourové, gymnastické a akrobatické prvky – areál je přesně k tomu vybaven. Přijďte si užít zábavné chvíle s vašimi dětmi, rodiči, kamarády, kolegy, spolužáky nebo partnery. Prostě se všemi těmi, které máte rádi!

Hop za námi do jump arény v Brně. Náš zábavní trampolínový park Jump Academy Brno je pro děti i dospělé!

 https://jumpacademy.cz/brno/

 

Nová rezervace
Jméno:    Příjmení:  
Ulice:   Město:  
Stát:   PSČ:  
Telefon:   Email:  
Příjezd:   Odjezd:  

číslo pokoje  osoby nad 17 let   děti 3-17 let   děti do 3 let   postýlka 

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14


Dodatečné informace  

Souhlasím s obchodními podmínkami

Souhlasím s přihlášením k odběru newsletteru
V tento termín je zvolený pokoj obsazen.
Vyberte si prosím jiný pokoj, případně jiné volné datum.

Děkujeme.
Tento pokoj je předrezervován.
Momentálně vedeme jednu nebo více nepotvrzených rezervací.
Pokud máte zájem o ubytování v tomto termínu v tomto pokoji, prosím kontaktujte nás na telefoním čísle:
+420 605 834 713..

Děkujeme.