Kam s dětmi, když je pěkný den


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dětská hřiště                                                                
                                                                    
Malým, ale i větším dětem stačí ke štěstí navštívit dětské hřiště a není třeba se trmácet daleko. Oplocené hřiště naleznete v Horních Věstonicích vedle fotbalového hřiště nebo je možno si udělat pěší výlet do Dolních Věstonic, kde se vaše děti také vydovádí. V Dolních Věstonicích najdete u dětského hřiště také okénko s občerstvením což ocení nejeden tatínek 

 

 

 

                                                         

                                                         

 

Adventure Golf Pálava                                                               

Adventure golf je oblíbený rekreační, ale i profesionální sport vhodný doslova pro každého. Pochází ze Severní Ameriky, ale rychle se stal oblíbeným po celém světě. Kombinuje to nejlepší z klasického golfu a minigolfu. Adventure golf je tedy zmenšená verze golfu v krásném prostředí plném dobrodružství, určený jak pro rodiny s dětmi, kolegy z práce tak i nadšené profesionály

Naleznete v Horních Věstonicích v zadní části areálu penzionu Amenity resort                                                             
                                                             

https://www.adventuregolfpalava.cz/                    

Adventure Golf Pálava

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kukuřičné bludiště                                                             
                                                                   

Unikátní bludiště v kukuřici pro malé i velké s interaktivní hrou na čas a hádankami s odměnou. Navštivte rodinku Kukuřičáků žijící v jedinečném bludišti v kukuřičném poli ještě větším, než je fotbalové hřiště. Do svého labyrintu lákají na návštěvu předškoláky, školáky, rodiny, dobrodruhy a výletníky!

                                                           
https://kukuricaci.cz/ 

https://www.kukuricnebludiste.eu/                                                                 

 

Svět bludišť

Zaručená zábava pro celou rodinu! Připravili jsme si pro vás Svět bludišť, kde naleznete více jak 10 bludišť a atrakcí! U nás si na své přijde opravdu každý, od těch nejmenších až po velké dospěláky! Přijďte si užít skvělý den plný zábavy a radosti. V našem parku najde vyžití skutečně celá rodina. Pro máme bude levandulové bludiště, pro tátu cihlové bludiště inspirované moravskými sklepy a děti najdou zábavu v kukuřičném nebo palisádovém bludišti!

https://svet-bludist.cz/

 

 

 

Stezka bosou nohou                                                                
                                                                
Od května 2013 je v blízkosti Valtic otevřena nevšední turistická atrakce - Stezka bosou nohou. V ČR je to rarita, v Německu a Rakousku jsou takové stezky (Barfußweg) oblíbeny. 

                                             
https://www.barfussweg.at/                      

             

 

Plavba po Dolní nádrži Nové Mlýny

Plujeme po dolní Novomlýnské nádrži vodního díla Nové Mlýny. Je to třetí a také největší jezero. Má 1668 ha a maximální hloubku 7,8 m. Trasa je okružní a začíná v přístavu Yachtclub Pavlov, přes přístav v kempu MARS Šakvice a přístav v obci Strachotín pokračuje až do přístavu v obci Dolní Věstonice. Pokud zvolíte tuto plavbu, můžete využít buď celou zmiňovanou okružní plavbu, která vás vrátí zpět do vašeho výchozího bodu nebo můžete v kterémkoliv přístavu nastoupit a vystoupit (třeba s vaším jízdním kolem) a naši loď využít jen jako zpříjemnění vaší cesty po pálavských vrších. V okolí můžete navštívit pověstné vinné sklepy, zříceninu gotického hradu Děvičky nebo archeologickou expozici v Dolních Věstonicích, kde můžete vidět pověstnou Věstonickou Venuši.

https://www.lodnidoprava.com/   

 

 

 

 

Plavba Lednicko-Valtickým areálem

Plavby Lednicko-valtickým areálem jsou ideálním zážitkem pro ty, kteří si jihomoravskou perlu, zapsanou na seznam UNESCO, chtějí prohlédnout nevšedním způsobem.

Na krytých lodích je tady možné vyrazit hned na dvě trasy. Na tu první se vyplouvá od lednického zámku a nádhernou zámeckou zahradou pluje až k Minaretu, odkud se zájemci mohou snadnou, asi 1,5 kilometru dlouhou procházkou dostat zpět zase po svých.

Druhá trasa vezme zájemce na plavbu zachovalým lužním lesem a meandry Staré Dyje od Minaretu k umělé zřícenině Janova hradu. Po cestě je možné pozorovat celou řadu vodních ptáků, ale také bobry nebo želvy nádherné. Zpět je možné vrátit se pěšky po zeleně značené turistické trase, procházka je to dlouhá asi 3 kilometry. Komu by se po svých nechtělo, může se k zámku svézt třeba koňským povozem.

https://www.plavby-lednice.cz/cs/

                                  

 

Lanový park Hájenka

Hájenka park byl vybudován na jaře roku 2016. Park se i nadále bude rozrůstat, připravujeme pro Vás další možnosti spojené s tímto areálem. Na celkové ploše více než 7 000 m2 si můžete užít nejen lanové centrum, ale také dětské hřiště, program, balanční prvky, lukostřelbu, chůdy…Do budoucna chystáme atrakce svým rozsahem jedinečné v České Republice.

https://www.hajenkabreclav.cz/en/     

 

Permonium

Permonium® je tematický moderní park s příběhem pro aktivní návštěvníky. Park vznikl na základě oslavanských pověstí o 6 oslavanských permonech na území bývalého revíru. Jedná se převážně o technické atrakce v duchu hornických tradic, mapující vznik černého uhlí od počátku prvohor – znázorňuje jezero, sopka, až do dnešní informační doby. Na ploše členěné do dvou výškových úrovní se nachází 26 různých atrakcí, v nichž se odehrává interaktivní hra „Magic Permon“, řízená pomocí moderních informačních technologií.

https://www.permonium.cz/

      

 

Olympia Vláček

Parková dráha Olympia Brno je umístěna v zelené oddychové zóně nákupního a zábavního centra Olympia v těsné blízkosti řeky Svratky. Po dvou letech budování a dvou sezónách zkušebního provozu byla v červnu 2012 celá dráha slavnostně otevřena pro širokou veřejnost.

Naše "parková železnice u Svratky" je určena pro provoz železničních modelů velkých měřítek. To znamená, že modelář na modelu skutečně jede a obsluhuje všechny funkce stroje jako na skutečné lokomotivě. Návštěvníci se vezou v upravených modelech osobních vagónů.

http://www.olympiavlacek.cz/

Nová rezervace
Jméno:    Příjmení:  
Ulice:   Město:  
Stát:   PSČ:  
Telefon:   Email:  
Příjezd:   Odjezd:  

číslo pokoje  osoby nad 17 let   děti 3-17 let   děti do 3 let   postýlka 

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14


Dodatečné informace  

Souhlasím s obchodními podmínkami

Souhlasím s přihlášením k odběru newsletteru
V tento termín je zvolený pokoj obsazen.
Vyberte si prosím jiný pokoj, případně jiné volné datum.

Děkujeme.
Tento pokoj je předrezervován.
Momentálně vedeme jednu nebo více nepotvrzených rezervací.
Pokud máte zájem o ubytování v tomto termínu v tomto pokoji, prosím kontaktujte nás na telefoním čísle:
+420 605 834 713..

Děkujeme.